در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام در خصوص مصوبه كاهش ساعت كار زنان شاغل، آيا قابل اجرا مي باشد يا خير؟ با تشكر از پيگيري شما
1 پاسخ
توسط
سلام برخی از شاغلان خانم، جهت اعتراض به عدم اجرای این مصوبه، به دیوان عدالت اداری شکایت کرده اند. دیوان عدالت اداری نیز مطابق قانون به آنها حق داده و احکامی جهت کاهش ساعات کار یا افزایش مرخصی زایمان صادر کرده است ولی برخی از این احکام اجرا نشده.
در رابطه با قوانین و احکامی که هنوز قابل اجرا نیست، غالبا به دلیل تامین بار مالی از سوی دولت است.

در صورتی که خانم شاغلی تمایل به پیگیری موضوع کاهش ساعات کاری خود داشته باشد با شکایت به دیوان عدالت اداری، دستگاه محل استخدام خود را می تواند موظف به اجرای قانون کند. البته به شرطی که بودجه آن نیز تامین شده باشد.