در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید.خبرجدیدی ازقانون بیمه شخص ثالث وماده 54 طرح گواهینامه بدون سربازی هست یانه...اززمان اجراش اگه مطلع هستیدممنون میشم اطلاع رسانی بشه.باتشکر
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام

در قوانین معمولا مدتی را برای تهیه آیین نامه های اجرایی در نظر میگیرند .البته متاسفانه برخی از آیین نامه ها و تطابیق قوانین موجود در زمانی دیرتر انجام میگیرد که این موضوع از ضعف دستگاه مربوطه میباشد که هماهنگ با قانون نمیباشند ولی بهرصورت بزودی میبایست موضوع اصلاح گردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می تونید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

چرا با توجه اجرا نشدن طرح گواهینامه بدون پایان خدمت قانون بیمه شخص ثالث اجرا شده ؟