در سوابق بیمه توسط
سلام
من ناظر مقيم کارگاه يه شرکت مشاور عمراني  بودم. بيمه از طريق کارگاه (شرکت پيمانکاري که ناظرش بودم) رد ميشد. بعد از بررسي توي سايت متوجه شدم 3 ماه خلا افتاده توي بيمه م. يعني پيمانکار دو ماه اول بيمه رد کرده، 3ماه رد نکرده بعدش دوباره رد کرده. بيمه هم به اسم اون شرکت پيمانکار رد نميشده بلکه به نام مسئول ماليشون رد ميشده( توی سایت اسم شخص حقيقي بود نه حقوقي).حالا سوال من اينه که اگه شکايت بکنم ميتونم اون پيمانکار رو محکوم کنم و خلا رو پر کنم؟ با توجه به اينکه من استخدام شرکت مشاور بودم و نه اون پيمانکار. ممنون ميشم راهنمايي کنيد
2 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
بله می توانید. منتها باید دید قرارداد کاری شما با چه شخصی بوده . طبعا کسی که شما را استخدام کرده موظف است بیمه شما را پرداخت کند. از آنجا که در قراردادهای پیمانکاری هم پیمانکار و هم کارفرما در قبال مطالبات کارگر دارای مسئولیت تضامنی هستند بنابراین شما از کارفرما و پیمانکار می توانید شکایت نمایید...