در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ما بیمه خانه وخانواده هستیم پسرم سه سالشه زمین خورده رونش شکسته هزینشو بیمه صبا پرداخت میکنه؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

کليه کارکنان آجا و خانواده هاي آنان در ازاي کسر مبلغ 81,000 ريال (براي کارکنان متأهل) و 65,000 ريال (براي کارکنان مجرد) تحت پوشش بيمه خانه و خانواده قرار گرفته و از مزاياي آن بهره مند مي شوند. در اين نوع از بيمه کارکنان پايور، همسر، فرزندان، منزل و اثاثيه منزل آنان تحت پوشش قرار گرفته است.

لازم به ذکر است که براي کارکنان مجرد فقط پوشش فوت و نقص عضو برقرار است و درصورت درخواست اشخاص و يا نيروها، پوشش هاي ديگر نيز قابل اجرا مي باشد.

شرح تعهدات بصورت زیر می باشد :