در سوابق بیمه توسط
سلام. می خواستم ببینم اگه بیمه اختیاری یا بیمه خویش فرما باشیم سابقه کاری برای شرکت های خصوصی و دولتی محسوب میشه و تامین اجتماعی گواهی سابقه کار می ده ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام بیمه های اختیاری بیمه تامین اجتماعی می تواند به عنوان سابقه بیمه شما مد نظر قرار گیرد اما برای سابقه کار فقط بیمه اجباری ملاک عمل قرار خواهد گرفت

** در صورتی که عضو نظام مهندسی هستید نیز می توانید از طرحی که این سازمان با تامین اجتماعی دارد استفاده نمایید و به صورت خویش فرما بیمه شده و برای شما سابقه کار منظور می گردد

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری