در بیمه حوادث توسط
ویرایش شده
سلام.ممنون که پاسخ سوالمو دادین.ولی من میخام بدونم معنی مورد 16 جواب نقص عضو سایر اعضای سر وصورت از 40درصد سرمایه بیمه تجاوز نخاهد کرد.مگر استخوان بینی جز استخوان صورت بحساب نمیاد لطفا توضیح بدید.ممنون.خیلی ببخشید دوباره مزاحم میشم. وقتی استخوان بشکنه تغییر شکل و انحراف پیدا میکنه الان بد از عمل استخوان سر جاش جوش خورده ولی بینی کجه انحراف پیدا کرده باید جراحی ریبای بشه ینی کلی هزینه ایا این جریان تغییر شکل بحساب میاد
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
لطفا سوالتان را پائین همان سوالی که پرسیدید بپرسید تا کارشناس مربوطه جوابگو باشند .