در بیمه بیکاری توسط
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم کارگري که بعد از بیست و هفت سال بدون میل واراده خودش بیکار شده و به او حقوق بیکاری تعلق گرفته و درحال حاضر به مدت سه روز درهفته و یا 4 روز با ماشین خود در آژانس مسافربری کار میکند باید بیمه بیکاری اش قطع شود؟
1 پاسخ
توسط
با سلام شما باید میزان درامد خود در آژانس را به شعبه تامین اجتماعی اعلام کنید که چنانچه از مبلغ مقرری بیمه بیکاری کمتر باشد مابه التفاوت آن به شما پرداخت شود. به هر حال برای سازمان تامین اجتماعی اینگونه فعالیتها نیز به عنوان شغل محسوب می شود . اگرچه در مراجع قضایی شاید تعریف و مفهوم کار و اشتغال متفاوت باشد .